Billie Eilish podrla nov rekord na Instagramu

Pevka Billie Eilish je trenutno najbolj vroče ime spletnih časnikov, saj se je pred kratkim slikala za revijo Vogue in to v opravi, ki za dekle, ki se najraje oblači v dolge preproste puloverje, nekoliko nenavadno.

A Billie se je oprave v bistvu domislila sama, saj je želela pokazati, da se nihče ne bi smel sramovati svojega telesa in da bi se morali vsi oblačiti tako, kot se jim tudi zahoče.

Slike so prispele na Instagram in hitro začele nizati milijone všečkov. Naslovna slika iz revije je celo podrla rekord Instagrama, saj je to postala slika, ki je najhitreje do sedaj nabrala milijon srčkov. Za rekordni podvig je kreacija potrebovala vsega 6 minut, trenutno pa slika drži preko 16 milijonov všečkov.

To ni njen edini vidnejši doprinos Instagram lestvicam. Marca je pevka razkrila svoje nove svetle lase, ta slika pa je do sedaj nabrala 22,8 milijona srčkov, kar je postavi na tretje mesto najbolj popularnih fotografij tega družabnega omrežja, s svojo sliko korzeta pa je zavzela tudi četrto mesto – ta slika je nabrala 21,2 milijona srčkov. Mimogrede, nekdo je pevko primerjal z igralcem Cillianom Murphyjem in zdaj mi ta primerjava ne gre iz glave.

Seveda vas zdaj zanima kateri sliki sta na lestvici najbolj popularnih Instagram slik na prvih dveh mestih in mi smo tu, da vam ustrežemo.

Na drugem mestu je z 24,3 milijoni všečki raper xxxtentacion, ki je zadnjo sliko objavil tik pred smrtjo.

Prvo mesto pa vas bo zagotovo presenetilo, saj na njem ne stoji nobena slavna oseba, ampak samo eno preprosto jajce. Leta 2019 je bil ustvarjen račun world_record_egg, ki si je zastavil preprosto nalogo: nabrati največ všečkov v zgodovini Instagrama. To mu je tudi uspelo in res dvomimo, da bo kdaj njegov dosežek porušen, saj je slika nabrala čez 55 milijonov všečkov, kar je več kot drugo in tretje mesto skupaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime