Pathfinder: Wrath of the Righteous dobil datum izida

Pathfinder: Kingmaker je bila dokaj uspešna RPG igra iz leta 2018, ki je skozi čas nabrala lepo število privržencev. Razvijalec Owlcat Games je nabral dovolj denarcev, da je leta 2019 najavil delo na nadaljevanju Pathfinder: Wrath of the Righteous, nato pa je preko Kickstarter kampanje hitro presegel vse zastavljene cilje in tako bo nadaljevanje bolj obsežno kot je bilo sprva zamišljeno.

Kickstarter podporniki se lahko v igranju že nekaj časa zabavajo, včeraj pa je špil stopil v drugo beta testiranje. Do sedaj so bila na voljo prva štiri poglavja, razvijalec pa je z novo posodobitvijo vpeljal igralni način Crusade. Ta bo zamenjal mehaniko upravljanja mesta iz predhodnika, saj bomo tokrat na demonsko zalego pošiljali križarske odprave, nadzorovali vojsko ter ukvarjali s poteznim bojem, kjer bomo pod nadzorom imeli veliko število vojakov.

Nova beta posodobitev je s sabo prinesla tudi dodatne naloge, sistem vremena in prenovljen uporabniški vmesnik, ki je bil do sedaj identičen tistemu iz Kingmakerja. Vendar pa je najbolj pomembna novost najava datuma izida. Razvijalec je v svoji Kickstarter kampanji datum izida postavil na poletje, a v resnici bo igra izšla septembra 2021. Zamuda tako ni preveč velika in vsak mesec razvojnega časa bo Owlcatu prišel hudo prav. Pathfinder: Kingmaker je bil namreč ob izidu izjemno hroščat in res upamo, da se to ne bo ponovilo tudi pri nadaljevanju.

Pathfinder: Wrath of the Righteous je zaenkrat napovedan samo za PC, a Owlcat namerava igro predelati tudi konzole.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime