Stranger Things dobil dražilnik za 4. sezono

Oboževalci serije Stranger Things čakata na novo sezono že več kot dve leti in zdi se, da gre vaše čakanje počasi proti koncu. Netflix je namreč za to svojo uspešnico včeraj na splet poslal prvi dražilnik 4. sezone, ki naj bi bila najbolj temačna do sedaj.

Kratki dražilnik sicer ne pove veliko. Vidimo lahko hladne hodnike in sobe Hawkins laboratorija, v njem pa se igra nekaj otrok. Zabavo nato zmoti srhljivi “Papa”, ki skupino preseneti z izjavo, da ima za njih nekaj posebnega. Kamera se nato zavrti na vrata s številko 11, kar je seveda soba znane protagonistke Eleven, ki jo igra Millie Bobby Brown.

Nova sezona je dobila nekaj ovir, saj jo je zadela koronavirus kriza. Poleg tega se serija sooča s še enim problemom, saj so v glavnih vlogah nastopali najstniki, ki rastejo kot plevel. Finn Wolfhard denimo, ki se ga spomnimo kot očalastega Mika, je danes star že 18 let, enako se je zgodilo tudi z ostalimi igralci. Zato se sumi, da bo nova sezona štorijalno skočila nekaj let vnaprej, saj bo drugače razlika v starosti preveč očitna.

Igralec Finn Wolfhard je v intervjuju za CBC Listen povedal, da bo nova sezona precej temačnejša od prejšnjih. Enako je potrdil tudi igralec Joe Keery, ki v seriji igra Steva Harringtona – v intervjuju je povedal, da bo četrta sezona bolj strašljiva od prejšnjih.

Oboževalci upajo, da bo četrta sezona izšla še letos. Netflix o datumu molči, a morda nas kmalu presenetijo. Pod opisom YouTube videa je namreč zapisano 002/004, kar pomeni, da nas čakata še dva dražilnika in morda bo eden od teh vseboval vsaj leto izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime