A Quiet Place 2 dobil še zadnji napovednik pred izidom

Grozljivka A Quiet Place je leta 2018 navdušila vse po svetu, saj je nosila enostavno zgodbo, ki pa nas je držala pričvrščene na stole vse do konca. Seveda se je hitro začelo delati na nadaljevanju, ki bi po vseh pravilih moralo iziti že marca 2020, a ravno takrat se je svet zavil v karantenske ukrepe, ki šele zdaj, več kot leto kasneje, počasi popuščajo.

A Quiet Place 2 si je res takrat za svoj izid izbral enega najbolj nerečnih datumov, saj je založnik Paramount Pictures vložil ogromne količine denarja v promocijo, 8. marca pa je bila v New Yorku celo pripravljena premiera za izbrane kritike, ki so film v svojih recenzijah močno pohvalili. Žal pa je moral biti nato končni izid odpovedan, tako da je šel ves ta proračun praktično v nič.

Pred kamere se zopet vrača John Krasinski, ki bo poskrbel tudi za režijo. Nadaljevanje nam bo pokazalo nekaj predzgodbe in končno bomo videli, kako so zvočno občutljivi nezemljani sploh prišli med nas in poskrbeli za apokalipso. Vendar ne bo vse ostalo samo v preteklosti, saj se bomo preselili tudi v spremljanje nadaljevanje zgodbe, v kateri bo Emily Blunt s svojim pomladkom poskušala zopet priti v civilizacijo.

Film pride v kina 28. maja, žal pa so slovenski kinematografi še vedno zaprti. Založnik je sicer povedal, da bo A Quiet Place Part II prišel tudi na njihov lastni pretočni servis Paramount+ in sicer 45 dni po premieri v kinih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime