Epic podarja igro Pine – zanimivo avanturo v odprtem svetu

Založnik Epic Games nadaljuje svojo tradicijo podeljavanja brezplačnih iger in tokrat je produkt njihove darežljivosti igra Pine.

Gre za 2 leti star naslov v katerem spremljamo heroja z imenom Hue, ki bo moral raziskati širni svet Albamara, tega pa poseljujejo razna plemena, prebivalci in inteligentna bitja, ki nam lahko pomagajo ali pa so naš nasprotnik. Čaka nas 6 različnih okolic, vsaka pa bo imela svoj unikaten izgled. Nabiramo lahko opremo, čvekamo z drugimi ter buljimo v prisrčno grafično podobo, ki nosi lepo glasbeno spremljavo.

Igra ima na Steamu sicer oceno Mixed. Recenzije tam pravijo, da ima Pine dobre ideje, a je izjemno počasna igra, ki vsebuje med sabo preveč identična plemena. Spet drugi pravijo, da so se med igranjem zabavali in če k temu prištejete ceno 0 €, potem dobite izdelek, ki se ga vsaj splača aktivirati. To lahko naredite preko naslednje povezave.

Pine bo brezplačen do 13. maja, nato pa bo ponudba zamenjana in na vrsto pride epizodna avantura The Lion’s Song, ki spremlja skupino avstrijskih znanstvenikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime