Venom: Let There Be Carnage z novim napovednikom in datumom izida

Če imate radi superheroje, ampak niste ravno privrženec dobrih fantov in raje navijate za zlobneže, potem boste jeseni dobili nov topel obrok. Prihaja namreč nadaljevanje filma Venom, ki bo tokrat nosilo podnaslov Let There Be Carnage, v glavni vlogi Eddija Brocka pa bo zopet zaigral Tom Hardy, Michelle Williams pa bo igrala njegovo izvoljenko Anne Weying.

Venom se bo tokrat postavil po robu Carnagu, ki ga bo v filmu odigral Woody Harrelson. Carnage se je sicer pojavil že v originalu iz leta 2018, a samo v eni skromni sceni, ki se je skrivala za odjavno špico. Tokrat bo Carnage predstavljen bolj konkretno in če gre verjeti prvemu napovedniku nas čaka spektakularni obračun, ki bo podkrepljen z dobro mero CGI posebnih učinkov.

Originalni Venom ni ravno navdušil kritikov in na IMDb-ju nosi skromno oceno 6,7/10. Kljub temu je ime dovolj popularno, da so ljudje masovno tekali v kina in film je v blagajno pripeljal 850 milijonov dolarjev. Delanje na nadaljevanju je bilo zato logično, tokrat pa se bo na režiserski stolček usedel Andy Serkis, ki ga poznamo kot mojstra igranja CGI vlog tipa Gollum v Gospodarju prstanov in ogromne opice v King Kongu.

Venom: Let There Be Carnage je bil zaradi koronavirusa že večkrat prestavljen, zdaj pa je končno dobil trdno zakoličen datum in sicer je ta 24. september.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime