Gusarska igra Skull & Bones zopet prestavljena

Ubisoft je leta 2017 želel uresničiti vse želje igralcev, ki so naravnost oboževali igro Assassin’s Creed Black Flag, ki je imela izjemen gusarski način plovbe skozi širna morja. Najavljen je bil projekt Skull and Bones, ki bi moral samo razširiti formulo Black Flaga in igralcem ponuditi samo zabavo na krovu ladje, brez nepotrebnega igranja Assassin’s Creeda.

Takrat se je zdelo, da je izid praktično pred vrati in Ubisoft je igro pogumno napovedal za 2018. A nato so se začeli pojavljati problemi pri razvoju in projekt je bil zaradi teh težav večkrat prestavljen. Tri leta kasneje o igri še vedno ne vemo ničesar, Ubisoft pa je v včerajšnjem finančnem poročilu razložil, da se v igri letos še ne bomo zabavali.

Skull and Bones je še vedno v razvoju in na njemu dela Ubisoft Singapore. Finančni direktor Frederick Duguet je investitorjem povedal, da je razvoj v zadnjem letu končno dobil veter v jadra, a ekipa potrebuje dodaten čas, da uresniči svojo vizijo, ki se je od začetnih skromnih ciljev močno razširila. Zamik bo pošten, saj se ne ve točno, ali bo Skull and Bones izšel v 2022 ali pa bo nemara zamudil celo to okno in ga lahko pričakujemo šele v 2023.

Direktor Ubisofta Yves Guillemot je nato še dodal, da so ekipo dodatno razširili in še enkrat je poudaril na lep razvoj v zadnjem letu. Zdi se, kot da je bil razvoj še enkrat zagnan od začetka in je v bistvu v njo bilo vloženo samo leto razvoja, tako da ne bodite presenečeni, če se ta gusarska igra pojavi ob koncu 2023 ali celo 2024, takrat pa bo zadeva povsem drugačna od tistega prvega in edinega napovednika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime