Stargate: Timekeepers je nova strategija, ki bo poskušala obuditi znamko Zvezdnih vrat

Zvezdna vrata SG-1 je bila v moji mladosti najbolj priljubljena znanstvenofantastična serija, ki je dobila mnogo sezon in nato tudi nadaljevanja. Žal je skozi leta zadeva postala popolnoma pozabljena, njej založnik MGM pa se je večkrat znašel na robu bankrota.

Morda najbolj čudna zadeva pri tej franšizi je dejstvo, da nikoli nismo iz nje dobili kakšnega kvalitetnega naslova. MGM je nekaj poskušal z zmedeno tretjeosebno streljačino Resistance, a ta je bila večigralska in zato tudi ukinjena leta 2011. Potem so nam poskušali zabavo prinesti na mobilnikih, a tisti poskusi so bili bolj klavrni.

Morda malce več obeta novo napovedana strategija Stargate: Timekeepers. Na njej dela razvijalec Slitherine, ki ima pod pasom že nekaj uspešnih projektov – med drugim so razvili Starship Troopers: Terran Command in Shadow Empire, ki nista bili ravno zanič igri.

Timekeepers ne bo sledil avanturam SG-1 ekipe, ampak bomo pod nadzor dobili svežo druščino, žejno avantur. Dogajanje se bo odvijalo med 7. in 8. sezono Stargate SG-1, kjer bomo spremljali poveljnico Evo McCain, ki se bo po bitki z Anubisovo silo odpravila na novo razburljivo avanturo, ki nas bo popeljala skozi več različnih tujih planetov.

Zaenkrat smo dobili samo kratki dražilnik, ki bi bil lahko roko na srce malce bolj kvaliteten. Razvijalcu je nekako uspelo zamočiti značilno animacijo pri odpiranju zvezdnih vrat, tako da izpade, kot da bi prišlo do rahlega zamika. Je pa vsaj glasba originalna in hitro vzbudi lepe spomine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime