OnlyFans zvezdnica bo za prenos v živo njenega rojevanja računala slabih 10.000 €

Carla Bellucci je stara 39 let in za svoja leta izgleda precej dobro (oziroma zelo dobro če se prekrije z Instagram filtri). Tega se je zavedala tudi sama, a tudi sama je bila presenečena, kako je hitro postala popularna na platformi OnlyFans. Ta je v svetu igričarstva dobro znana, saj smo slišali že ogromno zgodb, ko popularne Instagram ali pa Twitch zvezdnice preko te platforme v zameno za naročnino prodajajo svoje gole slike in si tako pridno polnijo bančni račun.

Carla je med svojo OnlyFans kariero zanosila in morda bi kdo pomislil, da bi zaradi naraščajočega trebuha začela izgubljati svoje sledilce. A zgodilo se je ravno nasprotno, saj je Carla ob najavi nosečništva zaznala porast naročnikov, ki očitno radi gledajo v slike golih nosečih žensk. Tisti dan je preko donacij zaslužila 3000 $, priliv novih radovednežev pa se kar ni hotel ustaviti.

Nato se je zgodila še ena bizarna stvar. Carli je nekdo ponudil slabih 10.000 €, če bi rojevanje otroka lahko gledal preko prenosa v živo. To je res bizaren fetiš, vendar pa je to tudi veliko denarja, ki ga ni ravno lahko zavrniti. Zato se je odločila priložnost izkoristiti in na OnlyFans strani začela prodajati vstopnice za ta svečani dogodek, karta pa vas bo stala samo skromnih 10 tisočakov.

Carla se ne namerava ustaviti samo pri rojstvu, saj pravi, da obstaja ogromen trg fetišistov, ki želijo gledati nosečniške trebuhe in želijo kupiti tudi njeno mleko. Tega tudi namerava spraviti v prodajo, a zaenkrat ni želela razkriti cene. Za spletno stran Daily Star je še povedala, da jo malce skrbi, da bo njen otrok viden pred kamero, a da ga nato na njeni OnlyFans strani ne bomo več videli.

Kakšne travme bo doživel mali, ko bo leta kasneje izvedel, da ga je pri rojstvu gledalo ogromno pohotnih moških med brušenjem svoje sablje, ji verjetno ni šinilo v glavo. Carla sicer že ima dva otroka, ki sta stara 15 in 18 let, njen sedanji partner pa je pod streho pripeljal še eno 24-letno hčerko. Zanimiva družina, ki ima med kosilom zagotovo razburljive pogovore.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime