Epic Games podarja zanimivo avanturo The Lion’s Song, a za naslednji teden pripravlja presenečenje

The Lion’s Song na prvi pogled res ni videti kot kaj posebnega. Igra nosi preprosto, retro obarvano podobo in v njej boste bolj težko našli kaj prave akcije. A poudarek je tule na nečem drugem in sicer na bogati zgodbi, ki je sestavljena iz štirih epizod.

Avantura sledi trem osebam, ki poskušajo na začetku 20. stoletja odkriti vedno izmuzljivo inspiracijo. V prvi epizodi tako rešujemo zagato glasbenika, v drugi pod roke dobimo slikarja in v tretji matematika. Igranje je v glavnem sestavljeno iz branja dialogov in klikanju po okoliških predmetih, kar nam omogoča reševanje preprostih ugank. Ko rešimo težave vsakega od nastopajočih vstopimo v v finalno četrto epizodo, ki vse te osebe združi v lep finale.

The Lion’s Song nosi na Metacriticu povprečno oceno 77, kar ni slabo, zdaj pa si igro lahko pridobite preko Epic Games platforme povsem brezplačno. Ponudbe bo konec 20. maja. Mimogrede, če slučajno na vse načine prezirate Epic Games zaganjalnik lahko dobite prvo epizodo brezplačno tudi na Steamu, tam pa ta nosi oceno “Very Positive”.

Za naslednjo igro pa Epic Games pripravlja presenečenje, saj je na koledarju začrtana skrivnostna “Mystery Game”. To je navadno zelo dobra novica, saj je Epic Games takšno napoved v preteklosti že spočel in nato nas je pričakal kakšen večji zaslon tipa GTA 5. Počakajmo do četrtka in vse bo razkrito.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime