Total War: Warhammer 3 dobil prvi igralni napovednik

Razvijalec Creative nas v zadnjem času pridno draži z novimi napovedniki za njihovo prihajajočo strategijo Total War: Warhammer 3. Dobili smo že dva napovednika, a ta sta v glavnem kazala samo vmesne sekvence, včeraj pa nam končno ponudili tudi nekaj igranja.

Novi, kar pol ure dolg igralni posnetek ne pokaže samo spopadanja vojsk ampak tudi napove kar nekaj zanimivih informacij. Kot vidimo bo tokrat Total War najbolj epski do sedaj in upamo, da imate radi vulkansko okolico, prepredeno s pepelom in ognjem, saj boste veliko pretepanja delali v Chaos območju. Seveda ne bo manjkalo epskih čarovniških urokov, ogromnih demonov ter priklicanih beštij, ki znajo hitro zasukati tok bitke v vašo korist.

Nov je tudi igralni način “Survival Battles”. Ta bo našo vojsko postavil na en konec mape in morali bomo zavzeti več trdnjav, vsaka od teh pa nam bo podarila nekaj surovin, s katerimi bomo lahko okrepčali svojo vojsko, preden se z njo odpravimo v naslednjo bitko. Sovražniki so na začetku šibki, a postajajo vse težji, tako da boste morali v končni bitki res uporabiti vse svoje strateške sposobnosti.

Žal še vedno nismo dobili natančnega datuma izida, tako da se bo treba zadovoljiti z “pozno v 2021”. Upamo, da igra ne bo prestavljena, a po drugi strani bi bilo dobro, da si Creative Assembly vzame svoj čas, saj je lani in letos prišlo že čisto preveč iger v hroščatem stanju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime