Modderji so že slekli Lady Dimitrescu iz igre Resident Evil Village

Ko je Capcom pokazal prvi napovednik za igro Resident Evil Village je igralce najbolj navdušila ekstravagantna Lady Dimitrescu. Tudi sam sem bil navdušen nad ustvarjalnostjo in originalnostjo oblikovalcev, ki so si zamislili vampirko, ki pa nima samo rada krvi, ampak je tudi pravi gigant in s svojo velikostjo ob vstopu v sobo hitro nažene strah v kosti.

A seveda je hitro udaril na površje tudi seksa izstradani internet. Na spletu so se masovno oglasili simpi, ki so se začeli sliniti nad njenimi joški in ogromno zadnjico. Nato so začeli ustvarjati slike razgaljene vampirke, pohotnosti pa niso ušle tudi njene hčerke.

Seveda je bilo nato samo vprašanje časa, preden ni nekdo ustvaril modifikacije, ki bo impozantno krvosesnico slekel in nam jo dostavil povsem nago.

To je uspelo MangakaDenizGamingu, ki pa svojo modifikacijo skrivat za Patreonom, tako da boste morali za prenos odšteti 4,50 €. Morda se vam splača še malce potrpeti, saj so zagotovo v razvoju tudi druge, brezplačne modifikacije.

Več sreče boste imeli privrženci vampirskih sester. Na spletni strani NexusMods se je namreč že pojavila modifikacija Lewd Sisters, ki hčerkam razgali njihove bledolične prsi. Za prenos se morate najprej na strani registrirati in nato v nastavitvah omogočiti vpogled v NSFW vsebino. Mod sicer ni videti preveč kvaliteten, a je nabral že skoraj 5K prenosov.

Mimogrede, če že gledate za Village modifikacijami si lahko ogledate še tale zanimiv mod, ki vam v roke posadi muharico s katero lahko nato vampirje tepete po ritkah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime