Na splet predčasno ušel prvi igralni napovednik F2P igre The Division: Heartland

Ubisoft ima resne probleme s predčasnim uhajanjem njihovih iger, ki so še v fazi testiranja. Ni preteklo veliko vode odkar se je na spletu predčasno našel igralni posnetek igre Rainbow Six Parasite, zdaj pa se je ista stvar zgodila za nedavno najavljeno igro The Division: Heartland.

Kot lahko vidimo iz posnetka bo Heartland precej podoben prejšnjim The Division naslovom. Streljanje bo še vedno potekalo iz tretjeosebnega pogleda in naše glavno vodilo bo še zmeraj nabiranje nove opreme. Nova je okolica, saj smo se preselili na bolj podeželsko okolje, ki se tukaj imenuje Silver Creek.

To mestece bo med drugim vsebovalo Rockit Rink, ki je bilo med normalno civilizacijo drsališče, zdaj pa služi kot naše vojaško oporišče. Znotraj bomo našli NPC-je, ki nam bodo podajali naloge in prodajali opremo.

V igralnem napovedniku lahko vidimo Pilgrime, ki močno spominjajo na sovražnike iz igre The Division 2. Nase bomo lahko navlekli dve strelni orožji ter eno za obračunavanje od blizu. Akcija se ni bistveno spremenilo, bomo pa tokrat lahko zadrsali po tleh ter obenem prožili orožje, med meniji pa je bilo opaziti tudi zavihek za Battle Pass sezonsko prepustnico.

The Division: Heartland pride še enkrat letos in morda bo Ubisoftu s tem naslovom končno uspelo prodreti na F2P trg, pri katerem zaenkrat niso imeli veliko sreče.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime