Starfield bo ekskluziven Xboxu in PC-ju- na splet ušle tri nove slike

Ko je Microsoft kupil založnika Bethesdo in vse njegove licence je pri Sonyjevih privržencih še vedno gorelo nekaj upanja, da bodo franšize Fallout, Elder Scrolls in skrivnostni Starfield vendarle še nekako izšle tudi na PlayStation sistemih.

Uradnega ni še nič, a Phil Spencer je v preteklosti povedal, da bodo vse Bethesdine igre izšle samo na sistemih, ki podpirajo Microsofov servis Game Pass. Tega seveda ne boste našli na PlayStationu, tako da je šef Xboxa na ta način elegantno sporočil žalostno vest vsem PlayStation igralcem.

starfield

Nekaj dni nazaj se je na Twitterju oglasil še Jeff Grubb, ki je znan po svojih vezah znotraj igričarske industrije in napovedal, da bo prihajajoči Starfield ekskluziven Xbox konzolam in PC-ju.

Ob tem času so na splet ušle tudi tri nove slike iz igre, skladno s tem pa se je na Twitterju oglasil Skullzi, ki je znan po svojih predčasnih Bethesda razkritjih. Zapisal je, da so pričujoče slike iz zgodnje različice igre, ki je bila ustvarjena leta 2018. Poleg tega je še razkril, da bo Starfield imel svoje frakcije – ena se bo imenovala The Black Fleet in druga Space Nation Alliance.

Večje razkritje nas verjetno čaka na prihajajočem sejmu E3, ki se bo odvil junija. Morda pa se zgodi čudež in bo zadeva na voljo za igranje že letos? Čisto možno potem, da jo boste lahko preizkusili tudi na našem novembrskem dogodku NEST Expo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime