Chivalry 2 dobiva naslednji teden odprto beto

Igralci smo leta 2012 veselo obiskovali večigralske strežnike, saj se je na njih rodilo nekaj novega. Izšla je namreč igra Chivalry: Medieval Warfare, ki je enkrat za spremembo omogočila igralcem večigralsko klanje s srednjeveškimi orožji kot so meči, sulice in loki, namesto da bi zopet prijeli za moderne brzostrelke.

Igra je bila za svoj čas hudo popularna, koncept pa so leta kasneje pošteno nadgradili Slovenci s svojo igro Mordhau. A tudi Mordhau je že nekaj star in napočil je čas, da razvijalec Torn Banner Studios zopet poskuša prevzeti krono srednjeveškega pretepanja, to pa bo poskušal narediti s prihajajočim nadaljevanjem Chivalry 2.

Razvijalec je včeraj napovedal skorajšnji izid odprte bete, ki bo za vse igralce povsem brezplačen. Udeležili se boste lahko masovnih bitk, kjer se bo na enem strežniku naenkrat lahko udarilo do 64 igralcev. Na voljo bo tudi igralni način Team Objective v katerem se bosta spopadli dve ekipi, ki štejeta po 20 članov, poleg vsega tega radostnega pretepanja se boste lahko ukvarjali tudi kostumizacijo svojega lika.

Dobra novica je to, da bo Chivalry 2 že v beta testu podpiral igranje med konzolnimi in PC igralci, s tem da boste na konzolah morali držati dodatno naročnino za PlayStation Plus ali pa Xbox Live. PC-jaši boste med beto lahko preizkusili tudi unikaten igralni način 1v1, kjer se boste v areni znašli s samo enim nasprotnikom.

Odprta beta se bo začela 27. maja ob 17.00 in se bo zaključila 1. junija. Gigabajte boste lahko začeli prenašati en dan prej, na PC-ju pa bo igra pripadala ekskluzivno Epic Games platformi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime