Mario Golf: Super Rush dobil nov napovednik in zadeva je videti hudo zabavno

Morda se vam zdi golf nek dolgočasen šport, ki ga niti približno ni možno učinkovito prenesti v igričarsko obliko. A ravno to namerava narediti Nintendo, ki je včeraj pogumno izdal igralni napovednik za svoj prihajajoči projekt Mario Golf: Super Rush.

Igra bo vsebovala vrsto zanimivih igralnih načinov. Eden izmed njih se imenuje Speed Golf, v katerem vsi igralci naenkrat udarijo žogico, nato pa sledi dirka, saj bo na koncu zmagal tisti, ki bo žogico v luknjo pospravil najhitreje. Še en zanimiv igralni način je Battle Golf, ki igralce postavi v ogromno areno z luknjami, vaša naloga pa je da s čimmanj zamahi pospravite žogice v luknje. Na koncu zmaga tisti, ki bo prvi osvojil tri odprtine.

Vse to pa prepredeno merilniki vzdržljivosti, močjo zamaha in posebnimi potezami, kot sta vrtenje žogice in sekanje ovinkov v izogib oviram. Vpeljana bo tudi zanimiva mehanika preko Joycon kontrolerjev, saj bomo lahko te prijeli v roko kot pravo golf palico in nato zamahnili proti televizorju.

Na izbiro bomo imeli kar 16 različnih likov, ki prihajajo iz pisanega Mario izročila. Tu bosta glavna brata Mario in Luigi, njun bratranec Wario, Toad, Peach in Yoshi pa so seveda že stalni spremljevalci takšnih Mario iger.

Mario Golf: Super Rush izide čez slab mesec – zagnali ga bomo lahko od 25. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime