Divinity: Original Sin 2 sedaj lahko igrate na iPadih

Serija odličnih RPG izkušenj Divinity: Original Sin je zaenkrat ostala pri samo dveh delih in oboževalci potrpežljivo čakajo, da bo nemara razvijalec Larian spočel še tretji del. Žal je slednji trenutno močno zaposlen z delom na Baldur’s Gate 3, tako da je bil Divinity zaenkrat postavljen v kot, k sreči pa je razvijalec vseeno pripravil eno lepo presenečenje, ki bo navdušilo vse pristaše te fantazijske serije.

V navezi z ruskim razvijalcem Elveris so namreč zadnji dve leti delali na predelavi igre Divinity: Original Sin 2 in to za tablični iPad. Razvoj je bil zdaj pripeljan do konca in včeraj smo dobili simpatično reklamo, igra pa je zdaj že na voljo za igranje preko uradne trgovine. Za svojo kopijo boste odšteli slabih 28 €, kar se zdi morda za mobilen naslov veliko. Vendar pa Larian obljublja, da je tole polnopravna predelava z enako vsebino, ki jo lahko najdemo tudi na PC-ju in konzolah, kar pomeni do 100 ur igranja.

Lairan in Elveris sta lepo predelala tudi vizualno podobo igre, ki je glede na igralni posnetek skoraj identična originalni verziji. Boste pa potrebovali za igranje novejšo verzijo iPada, ki ni starejša od verzije iz leta 2018, na najnovejši 2021 različici tablice pa igra teče pri prijetnih 60 sličicah na sekundo.

Podprto je igranje kampanje, lahko pa celo uživamo v razdeljenem zaslonu in igramo preko večigralskega načina z igralci, ki so bodisi na Macu ali pa PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime