Resident Evil: Infinite Darkness dobil datum izida in nov napovednik

Resident Evil oboževalci se imajo te dni prav fajn. Ni še minil mesec, odkar je izšel najnovejši igričarski del Village, ki je tudi nas očaral. Že dalj časa tudi čakamo na novo Netflix animirano serijo, ki je pred kratkim dobila nov napovednik in hkrati tudi datum izida.

Osebno sem sicer mnenja, da igre nimajo res kakšne spektakularne štorije, ki bi jo bilo vredno raziskovati tudi v filmskem formatu. Igre so popularne in priljubljene bolj zaradi svojih dobrih igralnih mehanik ter zanimivih likov, medtem ko je zgodba bolj razloga za sprehajanje med lokacijami. A morda bo Infinite Darkness spremenil moje mnenje.

Štorija se odvije po dogodkih Resident Evila 4, zopet pa bosta v ospredju znana junaka iger Leon S. Kennedy in Claire Redfield. Dvojec junakov ima to nesrečo, da se sredi hekerskega napada znajdeta v Beli hiši, ko ne nenadoma ugasnejo luči in se po hodnikih zasliši podrsavajoči korak nemrtvih. Temu sledi iskanje sledi za napad, ki Leona odpeljejo v Šanghaj, kjer naleti na nekaj veliko hujšega in hitrejšega od navadnega zombija.

Resident Evil: Infinite Darkness je končno dobil tudi uraden datum izida in na Netflixu ga bomo lahko spremljali od 8. julija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime