Umri pokončno in Rambo prihajata v Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone bo jutri prejel zajetno posodobitev Reloaded, ki bo s sabo prinesla dvojec markantnih junakov akcijskih filmov osemdesetih.

Mapa Verdanska bo doživela pošteno predelavo, v igro pa boste eksplozivno vstopila John McClane iz filmske franšize Die Hard ter Rambo iz filma Rambo: First Blood.

Razvijalec bo na mapo vpeljal nekaj znamenitih lokacij iz filmov. Rambo s sabo prinaša Survival kampe, ki jih boste našli na različnih koncih ozemlja, v enem od letalskih hangarjev pa boste naleteli na CIA bazo. Vse te lokacije naj bi ponujale tudi posebne misije, a kakšne te bojo, še ni znano.

Die Hard bo po drugi strani vpeljal znamenito Nakatomi Plazo, ki smo jo videli v filmu iz leta 1988. igralci bodo lahko raziskali pet različnih nadstropij, vsa ta pa bodo vsebovale skrivnosti in presenečenja za vse oboževalce filmov. Skočili bomo lahko tudi na streho, tam pa bo treba deaktivirati C4 eksplozivno telo. Nakatomi Plaza bo stala na mestu, kjer je prej stal oddajni stolp, Acitivision pa se hvali, da bo to najvišja stavba, kar smo jih do sedaj videli v Warzonu. Igralci boste lahko celo oropali Nakatomi sef, a boste morali najprej pridobiti ključ, kar zna biti precej obsežen podvig.

Prihaja tudi nov igralni način Power Grab, ki prinaša standarda Battle Royale pravila, le da boste lahko sedaj preko pobiranja značk iz umrlih nasprotnikov polnili merilnik, to pa vam bo omogočalo razne bonuse, kot so oživljanje padlih soborcev, pridobitev UAV-ja ali pa vam bodo te zadeve prinesle napredno gas masko.

McClane in Rambo paketa bosta na voljo v trgovini od 19. maja in bosta na voljo do 18. maja, Reloaded posodobitev pa pride na strežnike že jutri, 20. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime