Grozljivka Dark Pictures Anthology: House of Ashes prejela prvi dražilnik

Razvijalec Supermassive Games je leta 2015 nase opozoril z odlično grozljivko Until Dawn, nato pa so se poslovili od Sonyja in začeli delati na svoji grozljivi franšizi Dark Pictures Anthology, ki ima planiranih kar 8 delov.

To so pogumni načrti in do sedaj smo dobili dva dela, ki pa sta žal po kakovosti gromko razočarala. Man of Medan in Little Hope sta bili še vedno grozljivki, a proračun za grafično podobo in zvočno igranje je globoko padel, prav tako zgodbi nista bili ravno zapomljivi. Igralci so pri obeh delih še posebej jezni zaradi končnega razpleta, saj se je pri obeh igrah na koncu izkazalo, da (manjši kvarniki) je bila vse skupaj samo halucinacija in da ni bilo nobenih pošasti sploh (konec manjših kvarnikov).

House of Ashes bo tretji del antologije in tokrat bomo spremljali avanture vojakov, ki v skrivnostnem templju bežijo pred neko nevarnostjo. V eni sceni vojak odkrije sotrpina, ki ga nato nekaj povleče v temo in zadeva vsekakor deluje strašljivo – če ne bo spet vse samo neka halucinacija.

Supermassive obljublja igralni napovednik za 27. maj in morda bo tretji del končno dvignil kvaliteto celotne franšize na nov nivo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime