Lies of P bo temačna Ostržkova zgodba, ki močno spominja na Bloodborne

Kaj bi dobili, če bi pravljico o Ostržku poskušali predstaviti v bolj grozljivi pripovedi, ki bi po igralni in vizualni plati spominjala na igro Bloodborne izpod prstov mojstrskega razvijalca From Software? Na to vprašanje bo poskušala odgovoriti novo najavljena igra Lies of P na kateri dela razvijalec Round 8 Studios.

Prvi napovednik pokaže razrušeno mesto, ki je v svoji preteklosti videlo boljše čase. Igričarski veterani boste takoj dobili spomine na Bloodborne, saj je vse skupaj odeto v moreče barve in grozljive prizore, kot je denimo rojevanje miši iz ust preminulega trupla. Napovednik ima v glavni vlogi skrivnostnega moškega, ki je zagotovo Geppetto, ta pa na koncu vkoraka v katedralo in oživi svojo stvaritev – Ostržka.

Lies of P bo vseboval zanimivo mehaniko dialogov, kjer bomo lahko lagali, te laži pa bodo potem vplivale na sam svet. V pravljici so Ostržkove laži daljšale njegov nos, kako pa bo mehanika speljana tukaj še ni povsem znano.

Ideja je vsekakor originalna in hudo ambiciozna. Razvijalec Round 8 Studios je sicer še novinec in pod svojim življenjepisom še nima izdane igre – poleg Lies of Pi trenutno delajo na MMO projektu Bless Unleashed. Bo pa treba biti potrpežljiv, saj Lies of P izide šele enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime