Epic Games podarja igro NBA 2K21, zraven pa ponuja še večjo razprodajo

Založnik Epic Games je včeraj vendarle razkril skrivnostno brezplačno igro, ki jo je skrival že od prejšnjega četrtka. Pričakovanja so bila velika, saj smo nazadnje na tak način prejeli GTA 5, tokrat pa je brezplačna postala športna košarkaška igra NBA 2K21. Ta se seveda po popularnosti ne more kosati z Grand Theft Autom, a je vseeno lep obrok za vse tiste, ki bi radi na monitorju gledali v virtualnega Dončića.

V zakup je treba vzeti dejstvo, da je tole različica igre, ki je v skladu z grafično podobo na konzolah Xbox One in PlayStation 4, medtem ko lahko naslednjegeneracijsko grafiko gledamo samo na PlayStationu 5 in Xboxu Series X/S. A zadeva je brezplačna in omogoča igranje z igralci na Steamu, ponudbe pa bo konec 27. maja, ko nas čaka nova skrivnostna igra.

Dobrih novic s tem še ni konec, saj je založnik zagnal tudi svojo novo Mega razprodajo. Cene nekaterih iger so bile pošteno posekane, ob prevzemu NBA2K21 igre pa boste prejeli tudi kupon za 10 €, ki ga lahko porabite ob vsakem naslovu, ki stane vsaj 15 €. Tako dobite na koncu nekaj res pošteno znižanih iger, trik pa je tudi v tem, da boste ob vsakem nakupu prejeli nov kupon za 10 €.

Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih znižanj.

Popusti so res nori in za njihov izkoristek imate ogromno časa, saj bo razprodaja trajala vse do 17. junija. Poln seznam znižanj si oglejte na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime