Prihajajoči dokumentarec Last Man Standing bo predstavil nove dokaze pri umorih Tupaca in Biggieja Smallsa

O življenju in smrti znanega raperja Tupaca Shakurja je bilo spočetih že več dokumentarcev, nekaj pa jih je dobil njegov tedanji največji rival Biggie Smalls. Oba glasbenika sta bila od nas vzeta na višku svoje kariere – Tupac je bil star samo 25 let, Biggie Small pa je bil še leto mlajši. Oba sta bila žrtvi streljanja in sporov med tolpami Crips in Bloods, ki sta takrat vladali ameriškim ulicam Los Angelesa.

Filmar Nick Broomfield pa bo zdaj v svojem prihajajočem dokumentarcu Last Man Standing: Suge Knight and the murders of Biggie and Tupac poskušal dokazati, da je največjo roko pri umorih imel glasbeni producent Suge Knight. Dokumentarec si bo ogledal delovanje njegove glasbene znamke Death Row Records ter kako se je Suge zbližal z raznimi uličnimi gangsterji, s katerimi naj bi na koncu tudi sklenil dogovor o umoru obeh raperjev, saj bi smrt pospešila prodajo njunih albumov.

Nick se je odločil spočeti nov dokumentarec zaradi novih dokazov, ki so se pojavili v zadnjih letih. Suge Knight je bil namreč zaradi enega drugega umora obsojen na 28 let zaporne kazni, ki jo je začel služiti nedavno in zdaj so začele govoriti nekatere priče, ki si prej niso upale odpreti ust. Dokumentarec bo tako pregledal njihove izjave, prav tako pa bo poskušal raziskati povezavo med tolpami in podkupljeno policijo, ki je bila takrat še posebej pokvarjena.

Last Man Standing se bo v kinih pojavil 2. julija, ni pa še znano, ali ga bomo gledali tudi na kakšni pretočni platformi tipa Netflix.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime