Nekomu je uspelo preigrati GTA 5 v 9 urah, brez da bi izgubil eno točko zdravja

“Speedrunning” je oblika igranja, pri katerih igralci poskušajo na najhitrejši možni način preigrati igro od začetka do konca in zadeva je postala tako popularna, da vsako leto dobimo več takšnih dogodkov z namenom nabiranja donacij. Tudi GTA 5 ni izjema in trenutni rekordni čas preigravanja kampanje znaša nekaj več kot 3 ure, en igralec z imenom UnNameD pa si je postavil prav posebni izziv.

Namestil si je namreč modifikacijo, ki ga ob kakršnikoli škodi instantno ubije. Če ste se kdaj sprehodili skozi igranje kampanje v GTA 5, potem boste vedeli, da je takšen podvig izjemno zahteven, saj vas lahko vsak trenutek zadane kakšen metek ali pa se v vas zaleti kakšen jezen naključni voznik, ki takoj konča vaš poskus preigravanja.

Takšno igranje zahteva nečloveško emro potrpežljivosti, saj eno igranje traja več ur in če vas zadane metek v osmi uri igranja, ni težko videti, kako v steno prileti igralni plošček frustriranega igralca. UnNameD je bil po 47 neuspelih poskusih zagotovo na robu obupa a v 48 preigravanju mu je končno uspelo, za svoj podvig pa je potreboval samo dobrih 9 ur.

Svojo odisejado je v treh delih naložil na svoj YouTube kanal, video pa ima pod opisom časovno opredeljene sekcije misij, tako da lahko hitro skočite na tiste najtežje misije, ki se jih spomnite iz svojih lastnih preigravanj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime