Razvijalec Crytek namiguje na predelavo igre Crysis 2

Razvijalec Crytek je bil včasih eno najbolj pomembnih imen igričarske industrije. Prav oni so razvili originalni Far Cry ter se nato preselili delati novo serijo Crysis, ki nas je s svojim prvim delom leta 2007 naravnost odpihnila s svojo neverjetno grafično podobo.

Od takrat je preteklo kar nekaj časa in razvijalec Crytek ni več tako spoštovano ime kot na vrhuncu svoje slave. Njihov pogon CryEngine ni zmožen konkurirati večjim fantom tipa Unity in Unreal Engine, pedigre iger pa se je povsem posušil. V zadnjih letih so izdali samo večigralski Hunt: Showdown, ki je sicer kvaliteten, a ni ravno prodajni hit, zato so se odločili za ponovno oživitev Crysis serije.

Lani so nas presenetili s predelavo slavnega prvega dela, ki je bila sorazmerno dobro sprejeta, a Crytek je zagotovo pričakoval višjo prodajo. Očitno pa se ne nameravajo ustaviti samo pri enici, saj je uraden Twitter račun začel pošteno namigovati na predelavo drugega dela. V zgornji Twitter objavi lahko vidite stavek “They used to call me Prophet”, ki ga izreče major Laurence “Prophet” Barnes na začetku igre Crysis 2. Tej objavi je nato sledila še ena slika, ki je vzeta neposredno iz drugega dela.

Predelava se tako zagotovo dogaja, a ta se bo verjetno prodala še manj kot original. Crysis 2 namreč ni več vseboval odprte džungelske mape ampak se je preselil v ulice razrušenega mesta v katerem smo se pretepali z vesoljci. Dejansko se spomnim preigravanja in smešnega izkoriščanja super moči, saj si lahko preprosto vklopil nevidnost in se sprehodil mimo vseh nasprotnikov do konca stopnje.

Morda bo predelava takšne napake odpravila in če morda malce popravijo kampanjo in celo dodajo kaj nove vsebine, bo vredno igri dati še eno priložnost. Čakamo na uradno najavo in morda se kaj zgodi na prihajajočem dogodku E3.

Predelava prvega Crysisa je še vedno na voljo samo na Epic Games platformi – mimogrede, trenutno je znižana na samo 4,99 € – in enako se pričakuje tudi za nadaljevanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime