Zadnja sezona serije Brooklyn Nine-Nine dobila datum izida

Popularna komična serija Brooklyn Nine-Nine bo letos vstopila v svojo 8. in hkrati zadnjo sezono. Zaključek serije je že nekaj časa nazaj potrdil ustvarjalec serije Dan Goor, zadnja sezona pa je imela pri produkciji kar nekaj težav.

Serija se namreč vrti okoli zabavne policijske enote Nine-Nine in med snemanjem poslednje sezone se je ravno zgodila smrt Georga Floyda, kar je nato sprožilo gibanje Black Lives Matters in masovne pozive k reformam ameriške policije. Produkcijski ekipi se je zdelo prav, da se v zadnjih epizodah dotaknejo tudi te tematike, saj je Nine-Nine sicer komedija, a se ne boji soočiti tudi z bolj resnimi temami.

Tako je bila 8. sezona spisana povsem na novo in nato se je začelo snemanje, a produkcijska ekipa se je morala nato soočiti še s problemi koronavirusa. Snemanje je bilo tudi zaradi tega za nekaj časa prekinjeno, a zdaj je v polnem zagonu, produkcijska hiša NBC pa je včeraj na uradnem Instagram profilu tudi najavila uraden datum izida.

8. sezona bo tako na naše televizijske ekrane prispela 12. avgusta, vse skupaj pa bomo dobili 10 epizod. Serijo lahko pri nas gledamo na Netflixu, a samo prvih 6 sezon, medtem ko je 7. na voljo samo na NBC-jevem pretočnem servisu Peacock. Tam se bo zgodila tudi premiera 8. sezone, žal pa Peacock v Sloveniji še ni dosegljiv.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime