Kevin Spacey se bo dejansko pojavil v novemu filmu

Kevin Spacey je bil nekaj let nazaj eno najbolj spoštovanih imen filmske industrije in brez težav bi ga postavili ob bok raznim filmskim legendam, ki so v devetdesetih in v začetku drugega tisočletja naravnost odpihnili s svojimi filmskimi dosežki.

Spaceyju je šlo dobro tudi v sodobnih časih, saj se je marsikomu zapisal v spomin s svojo vlogo Franka Underwooda v seriji House of Cards, a nato je bilo vsega konec leta 2017, ko ga je nek moški obtožil spolnih zlorab, ki so se zgodile, ko je bil še mladoleten. To je odprlo vrata za vse druge žrtve in oglasilo se je še 30 moških, ki naj bi jih Kevin prav tako spolno zlorabil.

Seveda se je Hollywood takoj odločil odrezati igralca od vseh svojih projektov in Kevinova filmska kariera je praktično ugasnila. A Spacey kar ni želel biti tiho. Leta 2018 je na svojem YouTube kanalu objavil bizaren posnetek z naslovom Let Me Be Frank, kjer je nagovoril gledalce skozi vlogo Franka Underwooda ter nato objavil še dva posnetka. Leta 2019 je obiskovalcem muzeja v Rimu prebral pesem, kar je bil še en bizaren improviziran nastop.

Zdaj se Spacey vrača tudi na filmska platna. Italijanski režiser Franco Nero je izjavil, da je Kevina vpoklical v sodelovanje pri filmu L’uomo Che Disegnò Dio. To ni nek visokoproračunski spektakel, ampak bolj indie film, v katerem bo Kevin odigral stransko vlogo detektiva, ki bo, in tu se ne hecamo, raziskoval pedofilske spolne zlorabe mladoletnih. Vloga, ki mu je res pisana na kožo.

Spacey se trenutno še vedno sooča z raznimi sodniškimi pravdami, a zaporne kazni za zdaj še ni prejel. Aprila letos se je pojavil na sodišču, saj trenutno bije pravno bitko s produkcijsko hišo Media Rights Capital, viri pa pravijo, da je sredi sodišča skočil iz sedeža in uprizoril plesno točko s petjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime