Reli igra WRC 10 bo vsebovala hrvaško dirkalno stezo

Reli dirkanje je bilo v igričarskih vedno popularno in starejši igralci se boste zagotovo spomnili legendarne serije Colin McRae Rally, ki jo je leta nazaj ustvaril razvijalec Codemasters. Ta še vedno dela na novih deli Dirt serije, ki je nekakšen naslednik Colin McRaeja, a virtualni dirkači lahko že nekaj časa uživajo v še eni seriji WRC, ki bo jeseni dobila nov del WRC 10.

Na njej dela razvijalec KT Racing, ki namerava v letošnji verziji izboljšati občutek vožnje, boljšo fiziko ter dodati realistično zaviranje na različnih tipih tal. Letos bo celoten reli šport praznoval že svojo 50. sezono, zato bo v WRC vključenih 6 zgodovinskih relijev iz Acropolisa, San Rema, Nemčije in Argentine, poleg tega bomo uživali v 20 legendarnih avtomobilih od podjetij kot so Subaru, Alpine, Audi, Ford, Toyota in Mitsubishi.

WRC 10 s sabo prinaša tudi štiri nove relije iz Belgije, Španije, Estonije in Hrvaške. In ravno za tole zadnjo progo iz strani naših južnih bratov je KT Racing na splet poslal nov igralni napovednik. Vidimo lahko lepo grafično podobo in na pol razrite ceste, ki bodo zagotovo izziv za vse dirkače. Resnična dirka se je leto odvila med 22. in 25. aprilom in na njej je zmagal Sébastien Ogie, a drugouvrščeni Elfyn Evans je za njim zaostal samo šest desetink.

WRC 10 prihaja na vse konzole, razen Nintendo Switcha, ter seveda tudi PC, izid pa se pričakuje za 2. september.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime