Uncharted film dobil novo uradno sliko

Snemanje Uncharted filma poteka že nekaj časa, a tale igričarska pustolovščina izpod rok razvijalca Naughty Dog že od samega začetka ne navdušuje. Igralci so najprej malce čudno gledali, ko je bil za igranje naslovne vloge Nathana Draka izbran igralec Tom Holland, ki ga poznamo predvsem iz novih Spider-Man filmov.

Zle slutnje so se nato nadaljevale, ko je bil za vlogo Sullyja izbran igralec Mark Wahlberg, ki je preko družabnega omrežja podelil posnetek iz snemanja in čeprav na njem nosi Sullyjeve veleznane brke, nekako liku iz iger niti približno ni podoben, saj je preprosto premlad.

uncharted

New York Times je pred kratkim izdal daljši članek, ki govori o mešanju iger in filmov, znotraj pa lahko najdemo tudi povsem novo sliko, ki si jo lahko ogledate zgoraj. Ta je zopet sprožila nov val ogorčenja, saj film niti malo ne spominja na kakšno Uncharted igro. Sully tukaj sploh nima brkov, kar je seveda nekaj nepredstavljivega. Po drugi strani je možno, da je slika zajeta iz kakšnega spominjanja preteklosti, kjer sta bila oba lika še mlada.

Uncharted film je bil zaradi koronavirusa že večkrat prestavljen, a se sedaj končno bliža koncu. V kinih ga bomo gledali od 18. februarja dalje, zanimivo pa je, da bomo v filmu gledalci tudi igralca Antonio Banderasa, a njegova vloga še ni bila razkrita.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime