Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl in Pokémon Legends Arceus dobila datuma izida

Nintendo je včeraj končno podal nekaj novih informacij glede že nekaj časa nazaj najavljenega projekta Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl. Gre za predelavo Nintendo DS igre iz leta 2006, kjer smo raziskovali Sinnoh pokrajino. Predelava namerava ohraniti vse prvine izvirnika, a dodati tudi moderne mehanike igranja, tako da vas med lovljenjem živalic čaka pridih nostalgije, hkrati pa se bo avantura počutila sveže.

Za predelavo sta bili razkriti tudi naslovnici, kjer se bosta svetila Pokémona Dialga in Palkia. Trenerji boste med igranjem odkrili skrivnostno vez med obema Dialgo in Palkio ter kako sta oba Pokémona povezana s Sinnoh regijo.

Nintendo nas je razveselil tudi z datumom izida, ki se bo zgodil 19. novembra 2021.

Tudi igra Pokémon Legends: Arceus se o odvijala v Sinnoh regiji, zgodba pa se bo odvijala pred dogodki iz iger Pokémon Diamond Version in Pokémon Pearl Version. Nastopali bomo v vlogi trenerja, ki mu je kot prvemu uspelo zapolniti celoten Pokédex. Arceus je s svojim prvim napovednikom igralce navdušil in jih hkrati pustil malce razočarane. Igra namreč obljublja lovljenje Pokémonov v odprtem svetu, kar so že dolgo sanje igralcev, a grafična podoba je bila šibka in videti je bilo, da Nintendo Switch komaj dohiteva sprejemljivo število sličic na sekundo.

Upamo, da optimizacijo popravijo do izida, ki se bo zgodil 28. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime