Among Us je zdaj brezplačen na Epic Games trgovini

Če imate radi večigralsko zabavo potem obstaja velika možnost, da v svoji Steam knjižnici že držite kopijo igre Among Us. Ta igričarski fenomen je nekaj mesecev zaobjel vse igralce in streamerje, popularen pa je postal tudi zaradi svoje cene, saj razvijalec Innersloth zanj na Steamu zahteva samo 3,99 €.

Among Us je malce izgubil na svoji popularnosti, saj so se igralci naveličali ene in iste zabave, a nekaj se jih je nato vrnilo ob vpeljavi nove mape Airship. Zdaj bodo strežniki znova nabreknili, saj založnik Epic Games na svoji platformi podarja povsem brezplačno kopijo, ki jo lahko prevzamete vse do 3. junija, takrat pa bo na spored prišla nova skrivnostna igra.

Res je, da Among Us ni več tako popularen naslov kot nekaj mesecev nazaj, a ponudba je vseeno vredna pisanja. Čeprav je igra poceni, nima ravno vsak kreditne kartice (to velja predvsem za mlajše) in zdaj lahko takšni igralci končno pogledajo, kaj za vraga je tako posebnega na tej igri. Ponudba bo prav prišla tudi vsem tistim, ki so v igranje poskušali prepričati svoje prijatelje, ki pa nočejo za igro odšteti niti evra. Njihova trma in potrpežljivost sta se sedaj končno izplačali.

Razvijalec Innersloth pripravlja novo večjo posodobitev za igro, ki pa jo bodo v sklopu festivala Summer Game Fest razkrili 10. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime