Dying Light 2 dobil igralni napovednik in datum izida

Igra Dying Light 2 za sabo vsekakor ni imela lahke razvojne poti in če gre verjeti govoricam, saj je projekt ujel v razvojni pekel, poljski studio Techland pa je v pisarnah gojil neprijetno delovno kulturo.

Razvijalec je sicer vse te zadeve zanikal in vse do sedaj naj bi potekalo v najlepšem redu, v dokaz tega pa so igralcem včeraj ponudili povsem nov igralni napovednik, ki nam pokaže nekaj igralne vsebine igre Dying Light 2.

Nadaljevanje bo gradilo na osnovah predhodnika in kakšnih revolucionarnih mehanik ne namerava vpeljati. Mesto bo sedaj sicer večje in za sprehajanje po njem bomo lahko uporabili bolj napredne parkour poteze, kot je denimo tekanje po zidovih. Izboljšali naj bi tudi zgodbo, ki je bila ena večjih minusov originala, vaše odločitve pa bodo nosile večje posledice na nadaljnji potek dogodkov.

Druge stvari pa se niso preveč spremenile. Med igranjem boste naleteli na dinamično izmenjavanje dneva in noči, kar bo pomembno vplivalo na vaše igranje. Ponoči bodo namreč na ulice prisopihale tiste najbolj nevarne nemrtve zverine, podpirale pa jih bodo mase navadnih zombijev, ki posamezno ne predstavljajo večje grožnje, ko pa jih zbereš na kup, se lahko hitro znajdeš v škripcih. A noč prinaša eno pomembno prednost, saj bodo tisti brlogi, kjer so se podnevi skrivale vse te zveri, zdaj skoraj prazni, v sebi pa skrivajo mične zaklade. Na vas bo torej, da se odločite za tveganje ali pa ostanete brez nadgradenj.

Techland je končno tudi sporočil nov datum izida. Ta se bo zgodil 7. decembra 2021, prednaročila pa pobirajo že zdaj. Priporočamo, da počakate na recenzije, saj so domnevne težave v razvoju zagotovo pustile kakšne posledice, ki pa bodo razkrite šele konec leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime