The Dark Pictures Anthology: House of Ashes dobil prvi igralni napovednik

Razvijalec Supermassive Games je za igralce včeraj pripravil prvi igralni napovednik za tretji del grozljive serije The Dark Pictures Anthology, ki bo tokrat nosil podnaslov House of Ashes.

Napovednik nas postavi pod zemljo, kjer spremljamo raziskovanje davno pozabljenega templja. Tam sta se znašla dva marinca Nick in Jason, ki imata to nesrečo, da morata nekako najti pot iz te nočne more, ki je nikakor noče biti konec. Vse okoli njiju se namreč nahaja nepredirna tema, ki v sebi skriva neko zlobno bitje, ki je očitno dovolj močno, da lahko meče vojake naokoli kot lutke.

Razvijalec Supermassive Games je znan po svoji grozljivki Until Dawn, a od takrat se je ta britanski studio ločil od Sonyja ter šel kruh služiti Bandai Namcu. Žal The Dark Pictures Anthology do sedaj igralcev še ni navdušil. Prvi del Man of Medan je prejel mlačne odzive, naslednik Little Hope pa je razočaral predvsem s svojim koncem. Igralci so se pri obeh predhodnikih pritoževali predvsem nad zapletom, ki je pocenil igralno izkušnjo, saj se je na koncu pokazalo, da pošasti sploh ni bilo in da so bile vse skupaj samo halucinacije.

Morda bo House of Ashes to spremenil in bo tokrat grožnja celo resnična. Žal še vedno ne vemo ničesar o datumu izida, a igra naj bi izšla še enkrat pred koncem tega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime