Far Cry 6 prvi igralni napovednik pokazal zanimiva orožja in datum izida

Založnik Ubisoft nam je tudi uradno predstavil prvi igralni napovednik za svoj prihajajoči naslov Far Cry 6 in ta ustaljene formule ne bo preveč spreminjal.

Sprehajali se bomo po izmišljeni deželi Yare, ki je pod železnim primežem zlobnega diktatorja, mi pa bomo, bodisi kot ženski ali moški pripadnik uporniške organizacije, poskušal zrušiti njegov režim in zopet osvoboditi ljudstvo.

Kot rečeno, igra ohranja tiste igralne prijeme, ki jih je leta nazaj vnesel že Far Cry 3. Tako da kakšnega realizma v slogu Far Cry 2 ne pričakujte, saj so tu zadeve samo še bolj odpuljene. Yara spominja na Kubo, kar pomeni veliko revščine, zato bomo morali orožja skupaj nakovačiti kar sami. Tako dobimo nore pogruntavščine tipa raketni nahrbtnik, ki pa nas ne dvigne v nebo, ampak dobesedno strelja rakete ter brzostrelka s CD-ji, ki med sprehajanjem vrtijo Makareno.

A v oko pade tudi nekam utrujena grafična podoba. Ubisoft ima že dlje časa probleme z animacijami obrazov, saj sem nad tem vidikom tarnal že v Assassin’s Creed Valhalla in tudi tule kakšnih napredkov ni videti. Motijo tudi nekam blede teksture, a morda te zadeve vsaj nekoliko popravijo do izida.

Drugače pa je to več ali manj standardna Far Cry igra in če vam peti del ni odgovarjal, potem dvomimo, da bo naslednik v tem pogledu kaj spremenil.

Ta ni več daleč, saj Far Cry izide že 7. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime