CS:GO Adria turnir ponuja 4.000 € vreden denarni sklad – prijave so že odprte!

Napočil je čas že za 5. sezono tekmovanja Adria lige, ki pa bo letos nosilo malce drugačno ime. Polni naslov letošnjega tekmovanja je CS:GO Adria Prvenstvo by Predator, vendar pa se bo sprememba zgodila samo na imenu, medtem ko sistem tekmovanja ostaja enak kot prejšnja leta.

Letošnje prvenstvo bo zopet potekalo v igri Counter-Strike: Global Offensive, tekmovanja pa se lahko udeležijo tekmovalci različnih držav Balkana. Tako boste merili svoje moči proti igralcem iz Hrvaške, Bosne, Srbije, Makedonije, Črne Gore, Albanije in Kosova. Sem notri smo všteti tudi Slovenci in če imate že uigrano ekipo, potem tega turnirja ne smete zamuditi. Denarni sklad znaša kar 4.000 €, poleg tega pa bodo najboljši igralci nagrajeni z lepimi stojnimi komponentami za PC.

Tekmovanje se bo začelo z dvema fazama odprtih kvalifikacij, nato nas čaka tudi SWISS faza. Skupinske faze bodo potekale v formatu BO1, glavni spopadi pa v BO3. Naprej se bo kvalificiralo 8 ekipe, štiri ekipe pa bodo povabljene v igranje iz strani organizatorjev. Povabljenke bodo trenutno najboljše ekipe na Balkanu, med katerimi najdemo Onyx (Srbija), Good Game (Makedonija), 4Glory (Srbija) in Onliners (Bosna). Kakor vidite med temi ekipami ni slovenskih predstavnikov, zato je čas, da na tem področju naredimo spremembe.

Prijave na odprte kvalifikacije so že odprte. Prve kvalifikacije se bodo odvile 5. junija, za prijavo pa obiščite naslednjo povezavo, medtem ko nas druge kvalifikacije čakajo 12. junija, za prijavo skočite tukaj.

Finale tekmovanja se ob odvil v soboto 17. julija in nedeljo 18. julija. Zaradi koronavrisu situacije še ni jasno, ali se bodo ti zadnji obračuni odvili na fizični lokaciji ali pa preko spleta.

Za več informacij glede tekmovanja obiščite uradno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime