Na Total War: Three Kingdoms dežujejo masovne negativne kritike, saj je razvijalec umaknil podporo

Razvijalec Creative Assembly je v igričarski industriji spoštovano ime, saj stojijo za uspešno strateško serijo Total War, spočeli pa so tudi odlično grozljivko Alien: Isolation. A vsak, ki njihovo pot spremlja že dlje časa, vam zna povedati, da je ta angleški studio v preteklosti spočel tudi nekaj napak.

Zdaj so zabredli v nove težave, saj so v nedavnem prenosu v živo pogumno napovedali konec podpore za njihovo igro Total War: Three Kingdoms. Ta je izšla točno dve leti nazaj in je med svojim obstojem dobila več dodatkov, a noben od njih ni preveč navdušil. Razvijalec se je odločil, da bo raje spočel povsem novo samostojno igro, ki bo spočeta po knjigi Romance of the Three Kingdoms, igra Three Kingdoms pa ne bo dobivala nove vsebine, posloviti pa se bo treba tudi od popravkov.

total war

To je igralce seveda močno razburilo, saj Creative Assembly ni izpolnil vseh obljub, ki jih je naredil med razvojem. Med drugim so igralci pričakovali razširitev severne pokrajine in dodatne scenarije, a zdaj od tega ne bo nič. Igra prav tako vsebuje še kar nekaj hroščev, ki pa bodo zdaj očitno ostali za vedno nepopravljeni.

total war

Igralci so svojo protestno jezo izkazali na Steam recenzijah, ki so postale povsem negativne. Vse od najave prekinitve razvoja je igra prejela kar 4.000 negativnih ocen, kar je igrin splošni sloves znižalo na Overwhelmingly Negative.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime