World of Warcraft: Burning Crusade Classic izide že jutri – in to točno ob polnoči

Nocoj, ob polnoči, World of Warcraft igralce čaka nova avantura. No, v bistvu je to precej stara pustolovščina, saj bo Blizzard zagnal strežnike za igro World of Warcraft: Burning Crusade Classic, ki je kot dodatek originalno zaživela leta 2007 in jo veliko igralcev, kljub vsem naknadnim razširitvam, še danes obravnava kot najboljšo vsebino World of Warcrafta.

Blizzard je v igro World of Warcraft Classic že tedne nazaj poslal zadnjo posodobitev pred razširitvijo, ki je igralce pripravila za igranje novega dodatka. Igralci lahko ostanete na igranju originalnega naslova ali pa svoj lik popeljete v nove avanture Burning Crusada. Razvijalec je igralcem omogočil tudi kloniranje lika in s tem povzročil kar nekaj slabe volje, saj so najprej želeli za to “kopiraj/prilepi” komando računati 35 €, a so po vsem viku in kriku to ceno znižali na 15 €.

Burning Crusade Classic bo ohranil duh izdajanja vsebine originala, tako da nas čaka pet različnih vsebinskih sklopov. Najprej bomo dobili raide Karazhan, Gruul’s Lair in Magtheridon’s Lair, nato bomo skočili v Serpent Shrine Cavern in Tempest Keep, temu sledita spet nova raida Battle for Mount Hyjal in Black Temple, nakar sledi še slavni Zul’Aman, za konec pa bomo še skočili v Sunwell Plateau.

Skočite v trgovino po nove zaloge pijače in jedače, saj World of Warcraft: Burning Crusade Classic izide že nocoj oziroma jutri in to točno ob polnoči.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime