Vse 3 epizode igre Tell Me Why lahko dobite zdaj brezplačno na Steamu

Razvijalec DONTNOD je znan predvsem po svoji seriji epizodnih iger Life is Strange, lani pa so spočeli še trojico epizod povsem nove serije Tell Me Why. In zdaj so vse tri epizode postale popolnoma brezplačne za prevzem na Steamu ali pa Windows trgovini, kar pomeni, da jih boste lahko igrali tudi na svojih Xbox konzolah.

Razlog za nenadno darežljivost je mesec Pride praznovanja, ki bo vse junij opozarjal na pravice LGBTQ gibanja. Igra Tell Me Why je kot naročena za takšen brezplačen mesec, saj v glavni vlogi nastopa trans oseba, ki se vrne v svoje domače mesto, kjer se zopet sreča s svojo dvojčico. Teren je pripravljen za globoko zgodbo, a Tell Me Why se ne vrti samo okoli transspolnosti, ampak se avantura vrti okoli globlje skrivnosti, zraven pa dobimo še možnost izkoriščanja supermoči – kar je zdaj postal že štempelj DONTNOD-ovih iger.

Kot rečeno, igro lahko zdaj prevzamete tako na Xbox konzolah kot tudi na Steam platformi in ko jo enkrat aktivirate, bo v vaši knjižnici ostala za vedno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime