Genshin Impact prihaja naslednji teden na Epic Games trgovino

Septembra lani nas je pozdravila RPG igra Genshin Impact, ki je pozornost pritegnila predvsem zaradi svoje brezplačnosti. Zadeva je postala ogromna prodajna uspešnica, kar je presenetilo, saj igre nismo mogli pridobiti preko nobene od popularnih digitalnih trgovin, ampak samo preko uradne strani razvijalca MiHoYo.

Zdaj bo igra postala še dostopnejša, saj se bliža izid tudi na Epic Games trgovini. Forrest Liu, glavni šef razvijalca MiHoYo, je v izjavi za javnost povedal, da so z Genshin Impact vedno poskušali doseči čimveč igralcev. Ravno zato se nameravajo povezati s platformo Epic Games, saj za njo stojijo strokovnjaki, ki jim lahko pomagajo pri izpolnitvi tega cilja.

Igra bo prispela na novo platformo skladno z ogromno posodobitvijo 1.6. Ta bo v igro vnesla povsem novo regijo Inazuma, ki bo težja in bolj sovražna od vseh do sedaj obiskanih področij. Poleg tega nas čakajo novi igralni liki in nova Archon naloga, končno pa se bomo lahko usedli tudi v ladjice in avanture preselili med morske valove.

Prihod na Epic Games platformo se bo zgodil 9. junija, igro pa lahko trenutno zapišemo pod seznam želja. Omogočeno bo navzkrižno igranje z igralci na Android, iOS in PlayStation platformah, povezali pa se bomo lahko tudi z igralci na PC-ju, ki so avanture že začeli na prej omenjeni MiHoYo uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime