Netflix v samo enem mesecu po izidu preklical serijo Jupiter’s Legacy

Trg superjunaških serij in filmov je te dni bolj zasičen kot kadarkoli prej. Praktično vsak od večjih pretočnih gigantov želi gledalcem predstaviti lastno zasedbo junakov v pajkicah in prostora seveda ni za vse. Prednjači seveda Disney s svojo veteransko zasedbo Marvelovih superjunakov, Amazon gosti odštekano serijo The Boys, HBO je nase navezal DC franšizo, Netflix pa ime The Umbrella Academy.

Netflix je štiri tedne nazaj gledalcem predstavil tudi povsem novo serijo z imenom Jupiter’s Legacy, ki je narejena po stripih Marka Millarja. In čeprav se je ta pojavila na lestvici najbolj gledanih Netflixovih serij, očitno prva sezona ni zadovoljila pričakovanj in zato je pretočniški gigant vse gledalce presenetil z negativno novico.

Jupiter’s Legacy je tako uradno preklican in to v samo enem mesecu od uradnega izida. Netflix je sicer znan po hitrem sekanju ugašanju projektov, a Jupiter’s Legacy je vseeno nekaj posebnega, saj je bil preklican izjemno hitro, zadnji del prve sezone pa se je končal z nezadovoljivim koncem, saj so avtorji pričakovali razplet v nadaljnjih sezonah. Tega zdaj ne bomo dobili in čeprav namerava Millar kmalu zagnati novo serijo stripov Jupiter’s Legacy: Requiem, ki zna razložiti nadaljnje dogodke serije, je to za gledalce bolj slaba tolažba, saj ne marajo ravno vsi stripov.

Preklic serije je še toliko bolj čuden, saj naj bi Netflix v produkcijo prve sezone vložil kar 200 milijonov dolarjev, tako da je pretočni gigant očitno verjel v serijo in se nato kar naenkrat premislil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime