Epic Games ta teden podarja brutalno preživetveno igro Frostpunk

Ustvariti atmosferično igro, ki jo preveva brezupje je precej težko opravilo, saj gre lahko narobe veliko stvari. Cilj je spočeti igralno izkušnjo, ki bo sicer moreča, a vseeno to s sabo prinese nekakšen čar, saj se lahko kadarkoli odklopiš od tega fantazijskega sveta in se zahvališ situaciji v resničnem življenju, kjer ti ni treba za skledo toplega obroka cel dan životariti v rudniku.

Eno od takšnih izkušenj vsekakor pričara preživetvena igra Frostpunk, ki je leta 2018 očarala igralce. Za razliko od drugih preživetvenih iger vam tukaj ne bo treba iz prvoosebnega pogleda pregledovati zapuščenega otoka za surovinami, ampak boste iz izometričnega pogleda poskušali pri življenju ohraniti peščico preživelih, ki v zamrznjeni post-apokaliptični prihodnosti bijejo še zadnji boj pred večno pozabo.

Frostpunk ni enostavna igra, saj je treba skrbeti za cel kup stvari, poleg tega pa boste morali vsake toliko sprejeti kakšno neprijetno odločitev, ki vas zna pošteno usekati po vesti. A žal je treba sočutje kdaj zavreči, saj boste samo tako lahko pomagali skupini ljudi, drugače vas zna vaša odločitev kasneje hudo tepsti.

Če vam vse to diši, potem imamo dobre novice. Frostpunk je namreč postala brezplačna igra tega tedna, ki jih Epic Games podeljuje vsakih 7 dni. Za aktivacijo igre preprosto skočite na naslednjo povezavo in si jo prenesite v knjižnico. Skladno s tem so za 20 % znižani tudi DLC-ji, celotna ponudba pa se izteče 17. junija, ko bo na jedilnik prispela nova, za zdaj še skrivnostna igra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime