Izid konzole Nintendo Switch Pro naj bi bil praktično pred vrati

O obstoju nadgrajene različice konzolo Nintendo Switch se praktično govori vse od izida. Ta nadgrajena verzija naj bi se imenovala Switch Pro in pred kratkim so se pojavili močni namigi, da naj bi bila konzola praktično pred vrati.

Dva dni nazaj smo morda dobili prvi pravi dokaz, da konzola dejansko res obstaja. Francoska trgovina Boulanger je na svoji spletni strani očitno predčasno objavila možnost nakupa konzole. Izdelek je bil nato hitro umaknjen iz prodaje, a nekomu ga je uspelo pred tem slikati, pregledali pa so tudi podatkovno bazo, kjer se je prav tako nahajal zapis o Switch Proju, zraven pa smo dobili še ceno, ki naj bi bila 399 €.

Twitter stran CentroLeaks naj bi se po drugi strani dokopala do informacij, da bo novi Swith Pro uradno predstavljen že kar danes. To je seveda malce čudno, saj Nintendo ni napovedal za danes prav nobenega dogodka. Njihova najbližja predstavitev se bo zgodila na E3-ju, ta pa se bo odvila 12. junija. Vendar pa naj bi bil Swith Pro najavljen pred E3 dogodkom, saj naj bi tam že kazali igralne posnetke iz nove konzole. Tako naj bi se že zdaj začela prednaročila, Switch Pro pa naj bi nato izšel enkrat septembra.

Ta datum izida se sklada tudi s poročilom iz strani Bloomberga, ki je že nekaj časa nazaj najavil obstoj konzole, ki naj bi tokrat imela OLED zaslone. Bloomberg je še zapisal, da naj bi se izid zgodil enkrat septembra ali oktobra, a je poročal o nižji ceni, ki naj bi znašala 299 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime