Včerajšnji Pero Martić prenos v živo z Denise Dame postal nasilen

Popularni YouTuber Pero Martić je včeraj v goste pojavil kontroverzno slovensko starleto Denise Dame in rezultat je eden bolj bizarnih prenosov v živo, ki je ves čas mejil na kršenje YouTube pravilnika glede preveč seksualne vsebine. Vendar pa je treba ekipi čestitati, saj jim je na koncu uspelo speljati 4 ure dolg prenos v živo, brez da bi na zaslonu videli kakšno golo rit ali pa bradavičko.

Tema streama je bil zmenek v živo, kjer so se štirje povabljenci, ki so se prebili skozi kvalifikacije, potegovali za glavno nagrado: naklonjenost Denise Dame. Vsak je imel z njo nekaj zasebnega časa na kavču, še pred tem pa se je ekipa preprosto zabavala pred kamero. Bolj zanimive dogodke smo skozi članek primerno časovno označili, tako da samo kliknite na okno za predvajanje in skočili boste na tiste najbolj zanimive scene.

In skoraj vse od teh so bile seksualne narave. Tako smo videli nekaj šlatanja po mednožju, francoskega poljubljanja in seveda veliko reklamiranja Denisinega OnlyFans profila. Zabava se je nato preselila na fotelj, kjer se je Denise pogovorila z vsakim od samcev posebej.

Ravno tu je zadeva stopila do vrelišča, ko se je zraven nje usedel Redzo. Pogovor se je sprva začel umirjeno, nakar mu je Denise privoščila pošteno klofuto. Zadeva se je samo še stopnjevala, tako da je moral vmes poseči Pero, Denise pa je nato naslednjemu izvoljencu potožila, da jo je prejšnji možakar napadel in pretepel.

Celoten prenos v živo je resnično bizaren. Zagotovo je bilo nekaj zaigranih trenutkov, a ne moreš si kaj, da se ne bi vmes vprašal, ali je šlo nekaj scen izven scenarija. Morda se bo kdo tudi spotaknil ob vsebino, da je ta sporna in še vedno sem impresioniran, da Denise med vsem skakanjem njena prsa niso skočila iz varnega zavetja obleke.

A po drugi strani je to presneto zabavna vsebina in ljudje se lahko pretvarjamo kolikor hočemo, ampak takšne resničnostne oddaje so stvari, ki jih pogleda vsak. Ravno zato je denimo na televiziji tako popularen Sanjski moški in tudi Perotov prenos v živo je med tem incidentom gledalo več kot 4.000 gledalcev. Na splošno je bil prenos v živo izjemno popularen, saj ga je na vrhuncu popularnosti gledalo kar 5.125 ljudi, vse skupaj pa se je do sedaj nabralo preko 21.000 komentarjev, med pisanjem tega besedila pa so ogledi prebili magično mejo 100k in to v manj kot 24 urah.

Je pa vse to tudi dvorezen meč, saj ljudje vsakič pričakujejo še bolj kontroverzno vsebino, kar za ustvarjalce vsebine predstavlja presneto velik izziv.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. Med branjem izjave sem videla da je bilo nekeje napisano da je bil šov zaigran. ampak s tem se ne strinjam, ker Perote že spremljam kar nekaj časa in vem da v vsak kontet vložil veliko časa in truda. So pa bili tkenutki ki jih nobeden ni pričakoval, eden iz med njih je bil tudi (pretep) med denis in Redzotom ampak kot ste videli tudi Peo tega ni pičakoval. Zato mi ni vseeno da na splet objavljate stvari ki niso res. Povedala sem samo to kar si mislim.

    https://www.youtube.com/watch?v=V7oATPYIrAE Tukaj je Pero tudi obrazložil kaj se je dogajalo med strimom.

    LP

  2. Kakšen debil je ta človek je težko razumeti, še težje pa kako lahko folk to gleda. Pove veliko o tem koliko nerazgledane in otročje populacije je pripravljenih zabijati ure svojega življenja da gledajo “odraslega” (beri: prestarega) “človeka” kako zgoraj brez skače čez okno, se dere “čoko piškoti” iz žil na peti in svojo omejenost trosi po svetu tako po spletu kot direktno svoji bližnji okolici iz svoje pritlične sobe sredi šiške.

    In največ pove o celi zadevi to, da je človek sposoben služiti denar s tem da je njegov edini pravi skill ta, da skillov za karkoli uporabnega sploh nima, obenem pa je tako omejen, da ga tega niti ni sram in se z vseseljem po ure in ure blamira za svoje najstniške oboževalce. Kako bo šele lepo ko začne ta njegova ciljna publika deliti svojo pamet s svetom v upanju na podobne “uspehe”…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime