Slavna ruska modifikacija Olympus 2207 za Fallout 2 dobila angleški prevod

Rusi zelo radi delajo večje modifikacije za starejše igre. Ena večjih je bila z imenom The Returning spočeta za igro Gothic 2 in ta ogromni projekt doda stotine nove igralne vsebine. Tudi Fallout igre so v deželi vodke močno popularne – še posebej na tem mestu prednjači igra Fallout 2, ki je prejela kar nekaj kvalitetnih projektov. Na žalost je pri vseh teh modifikacijah problem to, da velikokrat ne dobimo angleškega prevoda, kar je velika škoda, saj so to kvalitetni izdelki, ki bi jih oboževalci izvirnih iger z veseljem preizkusili.

V to smer je dolgo spadala tudi ogromna modifikacija Olympus 2207 za Fallout 2. A vsaj pri tem naslovu je objokovanja in tarnanja konec, saj je zadeva dobila tudi uradni angleški prevod, ki je zdaj na voljo vsem igralcem.

Olympus 2207 govori zgodbo v daljni prihodnosti Sillicon Valleyja. Vojna je pustil mesto San Francisca v ruševinah in ljudje so začeli prebivati v na silo zgrajenih barakah, tisti bolj bogati pa so se skrili v podzemne bunkerje, ki se tu imenujejo Livos. Olympus 2207 nima nobene povezave s Fallout izročilom, tako da spremljamo povsem novo zgodbo, ki v središče postavi ogromni nebotičnik Olympus. Tega ščitijo Defenderji, ki takoj ubijejo vsakega prestopnika. Kaj se skriva v nebotičniku? Zagotovo je notri kakšen slasten zaklad in ravno to bomo poskušali.

Modifikacija vsebuje kar veliko sprememb v primerjavi z originalnim Fallout. Statistike našega lika igrajo bolj pomembno vlogo, veščine pa lahko izboljšujemo tako, da jih dejansko uporabljamo. Se spomnite v Skyrimu, ko ste ob mahanju z mečem postali postopoma bolj izurjeni v držanju tega orožja? Podobnega principa se drži tudi Olympus 2207, le da tu boj poteka v poteznem načinu.

Modifikacijo si lahko prenesete tule, za igranje pa potrebujete nameščeno kopijo igre Fallout 2, ki jo lahko kupite na Steamu ali pa GOG-u. Razvijalec dela tudi na nadaljevanju Olympus 2249, ki pa bo narejeno v 3D pogonu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime