Applovi serviserji ukradli intimne slike ter seks video stranke ter vse to naložili na njen Facebook račun

Res moram na naši strani ustvariti kategorijo novic z imenom “Saj ni res, pa je”, kajti včasih se na spletu pojavijo takšne zgodbe, da jim človek preprosto ne more verjeti, a so še kako resnične.

O eni takšnih poroča spletna stran Telegraph, tiče pa se Appla, nekaj nespametnih serviserjev in ene zelo nesrečne stranke, ki je vse skupaj upravičeno zvlekla pred sodišče.

Incident se je zgodil leta 2016 v Sacramentu, ko je ženska, takrat stara 21 let, odnesla svojo napravo v Applov servisni center na popravilo. Apple je nato najel servisno podjetje Pegatron, kamor je tudi poslal napravo. In tam se je zgodilo nekaj nepredstavljivega.

Tehniki so seveda dobili poln dostop do njene naprave, na kateri so se nahajale tudi njene zasebne slike in videoposnetki. Zaradi neznanih razlogov so serviserji vzeli okoli 10 razgaljenih slik in te, skupaj s posnetkom seksa, naložili na Facebook. Že to je grob poseg v zasebnost uporabnika in samo po sebi kaznivo dejanje, vendar so šli malopridneži še korak dlje, saj so slike naložili na njen lastni Facebook račun, v katerega je bila še vedno prijavljena na napravi. Na koncu je vse skupaj izpadlo tako, kot da je 21-letnica sama naložila to vsebino na Facebook.

Ženska je bila o dogajanju na svojem Facebook profilu obveščena šele takrat, ko so jo na slike opozorili njeni prijatelji in krivca seveda ni bilo težko izslediti.

Vložena je bila tožba in njeni odvetniki so od Appla zahtevali 5 milijonov dolarjev. Na koncu je prišlo do izvensodne poravnave, klavzula pa narekuje, da ženska ne sme razkriti vsote tožbe, a ta je zagotovo štela milijone dolarjev. Applu je stroške povrnilo podjetje Pegatron, to pa je odpustilo dva serviserja, ki naj bi bila odgovorna za krajo slik.

Celotna zgodba je poduk temu, da preden pošljete svojo napravo na popravilo, izbrišite vse kočljive slike, saj zna kakšen serviser pogledati v vašo zbirko fotografij in čeprav morda ni tako trapast, da bi jih objavil na spletu, jih lahko prenese na kakšen zunanji disk, brez da bi vi za to kadarkoli izvedeli.

Ali pa upoštevajte komentar pod člankom in naložite čim več golih fotografij in tako postanite internetna seks bomba. Le ne pozabite na fotografijah dodati še OnlyFans žiga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Poduk je ravno obraten kot pravi avtor. Pred servisom obvezno naloži čim več svojih nagih slik in posnetkov in upaj, da boš te slike zasledil na kakšni javni strani.. Čakajo te milijoni in potem lahko celo življenje brezdelno poležavaš na kakšni Karibski plaži.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime