GOG zagnal svojo poletno razprodajo

Vročina pritiska in tako je napočil čas za poletno razprodajo. Od večjih trgovin se je najprej opogumil GOG, ki je sčaral popuste na tisoče iger – tako starejših, kot tudi novejših. Obstaja velika možnost, da si večino teh naslovov že lastite, saj so GOG-ove razprodaje postale že stalnica in kakšnih res neverjetnih popustov ne nudijo, a morda ste se prej vzdržali zapravljanja in zdaj iščete dober izgovor za zapravljanje denarcev.

GOG je tokrat razprodajo razdelil na dva dela. Ene bo konec že jutri, saj gre za pakete iger in njihovih DLC-jev, ki jim bodo znižane cene potekle že jutri, 11. junija. V tem skupku iger je vredno izpostaviti naslednje naslove:

Popusti se nato nadaljujejo tudi na drugih posamičnih igrah, ki jih je spet preveč, da bi jih v celoti naštevali, zato si oglejmo samo nekaj najbolj zanimivih.

Prav vse znižane igre si lahko pregledate na naslednji povezavi, razprodaje pa bo konec 28. junija. V petek naj bi GOG v ponudbo poslal še dodatne igre, tako da če vašega izvoljenca trenutno ni na seznamu, se splača srečo preizkusiti že jutri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime