Elden Ring končno prejel nov napovednik in datum izida

Po dvoletnem molku je razvijalec FromSoftware končno zopet odprl usta in pred nami se je pojavil nov napovednik težko pričakovane igre Elden Ring.

In zadeva res močno spominja na svež del Dark Souls serije. Tokrat bomo nastopali v vlogi neznanega heroja, ki ga pripovedovalec označi kot The Tarnished. Čaka nas veliko fantazijskih pošasti, od zmajev ter grotesknih posod z rokami do večjih šefov, kjer ima očitno eden namesto roke kar zmajevo glavo, ki bruha ogenj. FromSoftware se je zopet izkazal na področju dizajna, saj so nasprotniki zopet zastrašujoče zverine, ki nam bodo hitro pognale strah v žile – če ne že s svojo pojavo, potem pa s svojim rjovenjem.

Kakor lahko vidimo je velik poudarek tudi na konju, ki ga bomo lahko priklicali iz zraka in z njim prečkali ogromne razdalje. Elden Ring se bo namreč dogajal v odprtem svetu, tako da bi počasno stopicljanje hitro začelo najedati. Na konjskem hrbtu se bomo lahko tudi bojevali in napovednik pokaže kar nekaj vihtenj različnih orožij. Bojevanje bo očitno tukaj hitrejše od tistega v Dark Souls igrah, a po drugi strani počasnejše kot v Sekirotu. V napovedniku lahko vidimo tudi nekaj modro obarvanih silhuet, kar pomeni, da bo igra verjetno podpirala sodelovalno igranje in PvP.

Vsi igralci nad prikazanim niso bili navdušeni. Nekateri so pričakovali nekaj povsem drugačnega, drugim pa se je zamerila grafična podoba. Ta je morda res nekoliko ostarela, a Elden Ring bo podpiral tudi konzoli PlayStation 4 in Xbox One, tako da je nekoliko slabša podoba razumljiva. Poleg tega FromSoftware nikoli ni bil znan kot neki grafični prvak, saj šibke teksture nadoknadijo z odličnim dizajnom sveta in nasprotnikov.

Kakšen bo končni rezultat in če bo FromSoftwaru uspel prehod v odprti svet bomo videli naslednje leto. Elden Ring bo namreč izšel šele 21. januarja 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime