Epic Games ta teden podarja igro CONTROL

Pred kratkim mi je vendarle uspelo dokončati oba DLC-ja za bizarno igro CONTROL, ki je meni osebno ljuba, a ima tudi svoje probleme. In priznati vam moram, da sta oba dodatka bila malce “meh” in ju ne smatram kot nekaj, kar bi igralci originalne igre morali izkusiti.

Tako da lahko zlahka priporočim to tedensko ponudbo iz strani trgovine Epic Games, ki tala brezplačne kopije igre CONTROL. Resda boste morali DLC-je dokupiti, a kakor sem vam rekel: tudi če jih ne boste preigrali, ne boste preveč zamudili.

Igra ponuja odlično enoigralsko kampanjo, ki kaže nekaj impresivnih tehnoloških dosežkov. Predvsem tukaj ciljam na uničujočo okolico, saj res lahko na prafaktorje razstavite praktično vsak zid, zadeva pa je tudi odlična za testiranje ray tracing efektov.

Razvijalec Remedy Entertainment in Epic Games imata očitno res dobro speljano partnerstvo, saj podeljevanje brezplačnih kopij te igre ni ravno mačji kašelj. Remedy naj bi za Epic Games tudi razvijal povsem nov naslov in govorice pravijo, da naj bi ta bil Alan Wake 2. Držimo fige da je to res.

Svoj brezplačni izvod igre CONTROL lahko aktivirate tukaj, ponudba pa je veljavna do 17. junija, ko bosta brezplačni postali igri Overcooked 2 in Hell is other demons. Mimogrede, na Epic Games trgovini lahko zdaj aktivirate tudi igro Genshin Impact, ki je bila že tako brezplačna, a zdaj jo lahko končno igrate tudi preko nekega namenskega zaganjalnika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime