Igra Escape from Tarkov pokazala novo mesto in orožja

Escape from Tarkov je presneto zanimiv naslov, ki je stopil v obdobje zaprte alfe leta 2016. Igra je kljub svoji nedokončanosti hitro privabila ogromno igralcev, saj je to večigralska prvoosebna igra, ki stavi predvsem na nekompromisni realizem. Igralci se morajo intimno seznaniti z orožji in strelivom, dovršiti ekipno komunikacijo in se naučiti počasnega in efektivnega premikanja, saj se smrt skriva na vsakem koraku in ta je presneto kruta, saj vam poje vso nabrano opremo.

Igra je leta 2017 stopila v zaprto beto in štiri leta kasneje tega razvojnega cikla še vedno ni zapustila. Vendar pa razvijalec Battlestate Games pridno dela na novih posodobitvah in včeraj so nam predstavili novo območje imenovano Streets of Tarkov.

Vidimo lahko sprehajanje skozi ulice, obiskati pa bo moč tudi notranjosti zgradb. Tako se bomo počasi smukali skozi vrtec, pisarne in podzemno parkirišče, ob igranju pa nas bodo zabavala nova orožja, ki bodo po novem lahko tudi demolirala okolico. Največje presenečenje se zgodi na koncu napovednika, ko se na sceno pripelje vozilo APC, saj tako močne orožarne v tej igri do sedaj še nismo videli.

Vsebina Streets of Tarkov bo v igro prispela skupaj s posodobitvijo 0.13, datum izida pa še ni znan. Mimogrede, igre ni moč kupiti na Steamu, ampak samo preko strani razvijalca, zanjo pa boste odšteli 34,99 €, kar vam omogoči tudi sodelovanje v zaprti beti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime