Napovedan Death Stranding Director’s Cut

Death Stranding je bila lani tista igra, ki je igralce razdelila na tiste, ki so zadevo oboževali ali pa so jo preprosto prezirali. Najnovejša ponudba Hidea Kojime je bila vsekakor nekaj posebnega in na včerajšnjem festivalu iger Summer Game Fest je slavnega oblikovalca pred kamero vpoklical popularni Geoff Keighley in ga malce povprašal o njegovih naslednjih projektih.

Kojima o svoji naslednji igri ni razodel praktično ničesar – povedal je samo to, da je Covid-19 spremenil njegove delovne navade. A igralci na koncu niso ostali povsem praznih rok, saj se je po opravljenem intervjuju zavrtel video, kjer je v glavni vlogi zopet nastopal lik Sama Porterja Bridgesa iz igre Death Stranding.

Kratki posnetek vsebuje veliko referenc na Kojimino serijo iger Metal Gear Solid. Sam odpre škatlo, ven prevrne pomaranče in nato skoči vanjo. Kartonasta škatla je bila popularno orodje za skrivanje pred nasprotniki v Metal Gear Solid igrah, tako da referenca tu ni bila izgubljena. Vidimo lahko tudi nekaj vojakov, ki se ob glasbi, ki zopet spominja na tisto iz Metal Gear Solida, sprehajajo po nekem skladišču. In to je v bistvu to od posnetka, saj na koncu vidimo samo še napis za igro Death Stranding Director’s Cut.

Seveda nam ena stvar ni ušla. Za platformo sta bili napovedani samo konzoli PlayStation, kar zna pomeniti, da je Sony za nekaj časa zakupil ekskluzivnost in da bodo morali PC igralci zopet čakati, da se izid zgodi tudi na Steamu.

Geoff je na koncu še povedal, da bomo polno razkritje dobili čez nekaj tednov, kar se bo verjetno zgodilo naslednji mesec, saj ima takrat Sony napovedan svoj State of Play dogodek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime